Reittikuvaus 

GPS: Fåfängöntie 216, Tammisaari

Öuddenin koordinaatit: N59 55 210, E023 32 530

Sähköposti: Timo.Saijala@kolumbus.fi

Puh. 041 5077 258
Fåfängö ja Öudden löytyvät
seuraavasti:

Käänny Hangontieltä (valtatie 25) Tammisaareen risteyksessä, jossa on viitat Varuskunta, Baggö ja Tammisaari. Aja Dragsvikin varuskunta-alueen ja Tammiharjun sairaalan ohi Raaseporintietä pitkin ja käänny uuden hautausmaan jälkeen vasemmalle viittojen Skåldö ja Baggö kohdalta. Aja noin 6 km lossille, joka kulkee noin 20 minuutin välein www.finferries.fi > lauttaliikenne > skaldo. Lossin jälkeen tasan 2 km vasemmalle kääntyy tie, Fåfängöntie. Tien vieressä myöskin kaksi opaskylttiä "Kopparön virkistysalue TU-lomat Oy", ja "Öuddens arboretum".
Aja Fåfängöntietä seuraten katukilpien vieressä olevia vihreitä palloja matkailuautoalueen läpi ja pienen betonisillan yli (Stensundetin silta), jonka jälkeen on runsaasti tienumerokilpiä. Seuraa kilpeä no 216 ja vihreitä palloja.

Olet perillä kun tulet pihapiiriin, jossa on japanilaistyylisiä viherkattoisia punaisia taloja. On mahdollista, että joudut avaamaan hirviveräjän juuri ennen kuin olet perillä. Satupolulle pääset, kun käännyt oikealle Fåfängöuddenille menevän tien kohdalla tai vähän myöhemmin ennen hirviveräjän porttia. Keltaiset kyltit opastavat satupolulle.